AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet, köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı 7 köyü gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti heyeti, Konaklı, Develibesni, Kutlu, Çakırhacı İbrahim, Aydınpınar, Çınarlı ve Gölormanı köylerinde halkın şikayet ve isteklerine kulak verdi.

Düzenlenen köy programına, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Ay, Şükrü Sert, Musa Küçük ve Hasan Aktürk ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“Başka hiçbir siyasi partiye de bu nasip olmaz”

Aydınpınar Köyü’nde açıklama yapan İl Başkanı Keskin, “AK Parti denildiğinde, cumhurbaşkanımızın ismi geçtiğinde ona dualar eden, gönül kapılarını açan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.   Aydınpınar Köyü’nde kendi vatanımız, kendi toprağımız, kendimizi bulduğumuz bir köydeyiz. Turizmiyle, dağlarıyla, ormanlarıyla, suyuyla, tesisleriyle gerçekten mükemmel cennet köşelerinden bir köşe burası. Ne mutlu ki bizim böyle köylerimiz var. Diğer illerde böyle köylere rastlayamadığımız, böyle bir kültüre rastlayamadığımız, kardeşçe yaşadığımız, bir sürü insanın yaşadığı bir yer Düzce. İstisna yerlerinden birisi de Aydınpınar Köyü. Bu köyün yaklaşın 3-3.5 yıldan beri suyuyla, yoluyla, tesisleriyle her türlü sorunuyla hemhal olan birisi olarak, ne mutlu bize bunu insanların içinde anlatabiliyoruz, başka hiçbir siyasi partiye de bu nasip olmaz.” dedi.

“Düzce’den de eminiz, Düzce’de yaşayan insanlardan da eminiz”

Konuşmasının devamında “Biz bunları seçim için yapmıyoruz.” diyen Keskin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Seçim zamanı geldiği zaman gelip buralarda siyasetimizi de yaparız, oyumuzu da isteriz. Baktığımız zaman Düzce’nin her köyünde, her mahallesinde AK Parti’den başka hiçbir siyasi hareket yok. Biz dolaşıyoruz, biz insanlarla beraber olmaya çalışıyoruz, seçime de en hazır biziz. Sandık başındaki arkadaşlarımızla, teşkilatlarımızla, tüm mahallelerde, köylerde yarın seçim olsa biz hazırız. Biz Düzce’de de hazır olduğumuzu görüyoruz. Düzce’den de eminiz, Düzce’de yaşayan insanlardan da eminiz, biz hepsine de çok teşekkür ediyoruz, hepsinden Allah razı olsun diyoruz. İnşallah cuma günü Akçakoca programıyla bu köy gezilerimiz son bulacak. Köylerin büyük bir kısmına girmiş oluyoruz. Arta kalan köylerimizi de dokuzuncu ayda müsait olduğumuz takvimlerde ziyaret etmeye devam edeceğiz. Biz insanlarımızın içinde çok mutlu oluyoruz. Hep birlikte bütün arkadaşlarımla biz bu yollarda yürümeye edeceğiz. Allah herkese sağlık sıhhat versin diyorum. Herkese de çok teşekkür ediyorum.”