Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022 yılının ilk çeyreğinde yapmış olduğu çalışmaları geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşmıştı. Açıklamada, 2022 yılı nisan ayına kadar Düzce'de deforme olan yolların yaklaşık 80 ton asfalt yaması ile onarıldığı aktarılırken, ayrıca ekiplerin hava şartlarının el verdiği ölçüde 60 metre de yeni yol açma çalışması yaptığı bildirilmişti. Bu bilgilendirme, eski yerel yöneticilerden birini rahatsız etti.

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş döneminde başkan yardımcısı olan ve şu an DEVA Partisi’nde siyasi yaşamını sürdüren Murat Caymaz, saatte 260 ton asfalt üreten tesis ile Düzce’ye daha büyük hizmetler sunulması gerektiğine işaret etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, şu ifadelere yer verdi:

“Düzce Belediyesi'nin kamuoyuna açıkladığı, "2022 yılının ilk 3 ayında yaklaşık 80 ton asfalt yaması yollara serildi." bilgisine ilişkin olarak şunu belirtmek istiyorum. Belediyede görev yaptığımız dönemde kurmuş olduğumuz asfalt plenti saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip bölgemizin en büyük asfalt üretim yatırımıydı. Saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip olan mevcut bir tesisin Düzceli hemşerilerimize çok daha fazla hizmet vermesi gerekir.”