Düzce İl Emniyet Müdürlüğü görevini 1.5 yılı aşkın bir süredir yürüten ve önümüzdeki hafta meslek hayatına son noktayı koyup emekliye ayrılacak olan Zekeriya Kahraman veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Kahraman AK Parti İl Teşikilatına yaptığı ziyaretde İl Başkanı Fevai Arslan ve yönetim kurulu üyelerine görev süresi içinde güzel çalışmalar yapıldığını bu çalışmaların bundan sonrada devam edeceğini söyledi ve emekliye ayrıdıktan sonra bursaya yerleşeceğini belirtti.
Düzce'de mobesinin Nisan ayında hizmet vermeye başlayacağını dile getiren Kahraman Düzce'nin iki tane polis merkezine ihtiyacı olduğunu zaman içinde kalıcı konutlarada polis merkezi kurulabileceğini söyledi.
Düzce, Ankara ile İstanbul'un arasında çok önemli bir noktada yer alıyor üç ayrı karayolumuz var ve adeta Türkiye bu yollardan geçiyor. Düzce'nin geleceği çok açık dedi.
İl Başkanı Fevai Arslan Müdürümüz Düzce'ye geldiğinde sevindik ancak emekliye ayrılıp gideceği içinde üzüldük müdürümüz Düzce'de olmayan çalışmalara imza attı kendisine emelkilik hayatında sağlık ve mutluluklar dilerim dedi.
İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman daha sonra MHP il teşkilatına veda ziyaretinde bulundu.
İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve İl yönetimi tarafından karşılanan Kahraman biz vatandaşlarımızın huzuru için hizmet yapmaya çalıştık huzur herkesin huzurudur. Düzcemiz diğer illerden pek farklı bir yanı yok ben sizlere Allaha ısmarladık demeye geldim dedi.
İl Başkanı Abdullah Danışmaz çok güzel bir dönem geçirdik sizlerle ve sizden memnunduk ilimizde çok güzel çalışmalar yaptınız teşekkür ediyorum dedi.