Hem AK Parti’de hem de Düzce Belediyesi’nde üstlendiği önemli görevlerle adından söz ettiren Gönül Asuk, özellikle son iki yılda sosyal hizmetler alanındaki başarılı çalışmalarıyla parmakla gösterilen yöneticilerden biri haline geldi.

Partisi ve belediye için koşturuyor

2020’nin başında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevine getirilen Asuk, aynı yıl partisinin üst düzey isimlerinden destek alarak İl Kadın Kolları Başkanlığı gibi ağır bir makama oturmaya hak kazandı. Bir yandan AK Parti’nin Düzce’deki toplumsal çalışmalarını kadınlar eliyle zirveye çıkartmak için yoğun tempoda çalışan Asuk, diğer yandan Düzce Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarının görünen yüzü oldu.

Her zaman yanı başlarında

Müdürlük personeli ile birlikte sık sık ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatandaşları kapı kapı gezerek hanelerinde ziyaret eden Asuk, vatandaş odaklı hizmet anlayışının örnek temsilcisine dönüştü. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir başta olmak üzere AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün her halkla kucaklaşmasında yanı başlarında olan Gönül Asuk, ayrıca söz sahibi olduğu şirket yönetiminde de sorumluluklarını titizlikle yerine getirmesiyle takdir topluyor.

MSM’den elini çekmiyor

Yine Başkan Özlü’nün oluruyla yakın zamanda Düzce Bahçeşehir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Gönül Asuk, ayrıca Düzce Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi’nin idaresinden de elini çekmiyor.

Başkan Özlü’nün özel misafirleri için mutfakla yakından ilgilenen Asuk, Düzce’nin lezzetlerinin ve MSM yemeklerinin tanıtılması noktasında da bizzat yürüttüğü girişimlerle alkışı hak ediyor.