Düzce D-100 karayolundaki sorunu ve yoldaki ışıklandırma konusunu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a iletmek için Düzce Milletvekilleri Celal Erbay, Metin Kaşıkğolu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin ve iki İl Genel Meclisi üyesi yarın Ulaştırma Bakanı BinaliYıldırım'la görüşmek için Ankara'ya gidiyor.

Düzce'den gidecek kafile Kültür ve Turizm Bakanı Günay Ertuğrul ile görüşerek Düzce'nin turizm sorunuyla ilgili görüş alışverişinde bulunacak. Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, randevu talebinde bulunduklarını ve bunun sonucunda Ulaştırma Bakanı BinaliYıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Ankara'da görüşeceklerini ifade etti.

Şahin, Ankara'da Ulaştırma Bakanı ile Düzce'deki yolları görüşeceklerini Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile de Topuk Yaylasının yollarının yapılması yönünde istekleri olacağını ve İlçeleri Kaynaşlı'nın da sorunlarını bu görüşmede dile getireceklerini ifade etti.

Şahin, ayrıca Binali Yıldırım'a Düzce'yi bizzat kendisinin gezmesi ve sorunları yerinde incelemesi talebinde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.