1 Temmuz’da başlayan tam normalleşmenin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi’nin partinin ağır toplarının da katılımıyla Düzce’deki tüm teşkilatlarıyla il koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’ndeki toplantıya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ile partinin il, ilçe, belde teşkilatı temsilcileri katıldı.

KONUŞULMAYAN KALMADI

Toplantıda il genelindeki son durum masaya yatırıldı. Düzce’nin kalkınması için AK Parti’nin tüm teşkilat mensuplarıyla uyum içindeki çalışma sisteminin önemine dikkat çekilerek önümüzdeki süreçte atılacak adımlar ve yapılacak projeler istişare edildi.

Yakın zamanda açılışı yapılacak yatırımlardaki son durumun da konuşulduğu toplantıda koronavirüs salgınıyla mücadelede Düzce’de gelinen nokta da değerlendirildi. 6 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi il genelinde atılabilecek adımların da söz konusu olduğu toplantının bir kısmı da hasadı devam eden fındığa ve üretici ile mevsimlik tarım işçilerinin sorunlarına ayrıldı.

KESKİN: DURMAK YOK, YOLA DEVAM

İl Başkanı Keskin, “Yapacağımız çalışmalar ve hayata geçireceğimiz projeleri ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Milletimize hizmet yolunda el ele vererek Düzce'mizdeki dönüşümü AK Parti kadroları olarak gerçekleştireceğiz. Durmak yok, yola devam.” diye konuştu.

KEŞİR: YATIRIMLARIN ANKARA’DA TAKİPÇİSİYİM

Başkan Ayşe Keşir de söz alarak Düzce’de millet adına atılacak her türlü adımın Ankara’da destekçisi ve takipçisi olacağını söyledi. Katılımcıların tek tek söz alarak fikirlerini beyan ettiği toplantı iyi dileklerle son buldu.

HABER: Mehmet GÜNESEN