Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sarıoğlu ile birtakım temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Karadeniz turuna çıktı. Tam kapanma sürecini fırsat bilerek 17 Mayıs’ta Düzce’den ayrılan Caboğlu,  programı kapsamında 2 günde 5 ile gitti.

Programına Samsun’dan başlayan Caboğlu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ı il başkanlığında ziyaret ederek ülke gündemini değerlendirdi. 

Caboğlu, 2016-2020 yılları arasında Düzce Valiliği görevini yürüten Samsun Valisi Zülküf Dağlı’yı da makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Programına sırasıyla Ordu ve Giresun’da devam eden Caboğlu, Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’la da bir araya gelerek gündemi değerlendirerek hayata geçirilecek projelerle ilgili hasbihal etti.

Ziyaretleri kapsamında Trabzon’a da giden Caboğlu Düzceli Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu da makamında ziyaret etti. Caboğlu, Ustaoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek başarılar temenni etti. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, daha sonra programına partisinin Rize İl Başkanlığı ile devam etti.