AK Parti Düzce İl Binasında gerçekleşen Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısında, Düzce’nin yerel sorunları ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Yeni yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, toplantıda yaptığı açıklamada, Düzce’nin sorunlarının çözümü noktasında, kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli çalışacaklarını söyledi.

Düzce’ye en iyi hizmeti sunmak için göreve geldiklerinin altını çizen Asuk, “AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Asuk;" Birlik ve beraberlik içerisinde görev yapacağımız yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Önceliğimiz milletimize ve devletimize hizmet etmektir. Kadınlar inandıkları davaya tam bir teslimiyet içerisinde hareket ediyorlar ve bu teslimiyet anlayışı içerisinde o inandıkları davanın yücelmesi, yükselmesi Düzce'ye  ve Türkiye’ye hizmet etmek için gecelerinizi gündüzünüze katıyor.Bunun içinde benim teşkilatımıza olan güvenim her zaman tam. Yapacağımız bütün çalışmalarımızda elele, omuz omuza her zaman beraberiz. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte Siyasi Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır şekilde hizmetlerde bulunacağız. İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz Partimize, İlimize ve Ülkemize bir kez daha hayırlı Uğurlu Olsun" diye konuştu.

HABER: Savaş ARI