AK Parti Milletvekilleri Yaşar Yakış ve Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın Parti Yöneticileri ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyorlar.
Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneğini yapılan ziyarette Dernek Başkanı Erdoğan Ayan, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle genel konular ve Düzce günedemi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında Düzce'ye istinah mahkemesi kurulması talebi günedeme geldi. Bu talep üzerine Milletvekili Metin Kaşıkoğlu "biz daha önce Baro Başkanlarımız, Vakıf Başkanımız ve bazı sivil toplum kuruluş başkanlarımızla Adalet Bakanımla görüşmelerde bulunduk. Bu mahkemeler ilk etapda on ilde kurulacak. Bu illerin coğrafi ve bölgesel yapıları dava yoğunlukları Hakim ve Savcı sayılarına bakılarak kurulacağını öğrendik ve bu ilk on il arasında Düzce yok. Ayrıca mahkemenin kurulması için iki yıllık bir çalışma süreci gerekiyordu. Bu sürede dolmak üzre yakın zamanda sözkonusu mahkemeler kurulacak dedi.