Düzce AK Parti Teşkilatlarının performansları, çalışmaları ve yapılacak çalışmaların tartışıldığı AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı bugün Avni Akyol KYK Yurdu Konferans salonunda, geniş katılım ile yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan AK Parti Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısına Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Koordinatörü Murat Büyükçe, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek toplantıya katılamayan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ise, toplantıya telgraf gönderdi.

Keskin: “Düzce’de daha yapacak çok işimiz var”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hem iç, hem de dış güçler tarafından karalama kampanyaları yürütüldüğünü belirterek, “Biz her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Biliyorsunuz, AK Parti İktidara geldiği günden bugüne, Düzce’de hayal bile edilemeyen hizmetler yapıldı. Mesela, AK Parti geldiğimizde, Düzce ve ilçeleri doğalgaza kavuştu. Şu anda biz köylere bile doğalgaz verebilecek güçteyiz. Bunun yanında, Düzce’nin dört bir yanında çalışmalarımız, hizmetlerimiz devam ediyor. Bu halk bize ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. Bizlerde halkımıza güveniyoruz. Bugün seçim olmamasına rağmen, Düzce merkez ve ilçelerdeki tüm köylerimizi ziyaret ederek, halkımızın sorunlarını dinliyoruz, halkımız ile iç içe oluyoruz. Köylerde ve ilçelerde tespit ettiğimiz sorunların üzerine kararlılıkla gidiyoruz. Düzce’de daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Büyükçe teşkilatların sıkıntılarını anlattı

Keskin’in ardından kürsüye çıkan AK Parti İl Koordinatörü Murat Büyükçe, ilçe teşkilatlarından kendisine aktarılan sorunları anlatarak, bu sorunların giderilmesi için çalışma başlatılması gerektiğini söyledi.

Faruk Özlü: “Düzce’de ilkleri gerçekleştirdik”

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de, kısa süre içerisinde Düzce’de büyük işler başardıklarını dile getirdi. Bir gecede Düzce’nin toplu ulaşım sistemini değiştirdiklerini kaydeden Özlü, Hecinlerde hayata geçirilen Katı Atık Tesisinin ise Türkiye’de bir olduğunu vurguladı.

Keşir: “Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı çalışacağız”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’de partililere seslenerek yaptığı konuşmasında, seçim varmış gibi her zaman sahada olmaları gerektiğini vurguladı. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hem içeride, hem de dışarıda büyük oyunların olduğunu dikkat çeken Keşir, “Bu oyunları, Gezi olaylarında gördük, 17 -25 Aralık sürecinde gördük, 17 Temmuz’daki hain ve kanlı darbe girişiminde gördük. Ben AK Parti’nin kuruluşunda yer alan bir kardeşinizim. Bu oyunları önlemek için sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sahada olmalıyız. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm mesaisini bizler için harcıyor. Milleti için ölümü bile göze alabilen Cumhurbaşkanımız için, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı her zaman çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yavuz: “CHP HDP ile kol kola yürüyor”

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, ana muhalefet partisi CHP’ye yüklendi. CHP’nin Terör Örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile kol kola yürüdüğünü öne süren Yavuz, bundan CHP’nin kendi tabanının bile rahatsız olduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023'te yeniden seçileceğine inandığını vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:

"CHP kafası diyorlar ki, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki seçimlerde aday olamaz, erken seçim olmazsa.' Bazı arkadaşlarımız da diyor ki 'Olsun, birkaç gün erken seçim yaparız'. Alakası yok arkadaşlar. Recep Tayyip Erdoğan, bal gibi aday olur ve bugünkü anket sonuçlarına ve sokağın sesine baktığımız zaman yeniden Cumhurbaşkanı olur. Ben size bunu hukuki açıdan ispat edebilirim. Merak etmeyin, zerre şüphe yok. Fakat bu tartışmayı yapacağız, unutmayın. Haziran 2023'te seçime gidiyoruz. Erken seçim meçim yok. Cumhurbaşkanı adayımız da Recep Tayyip Erdoğan. Ondan da şüphe yok."

Konuşmaların ardından, Genişletilmiş Ekim Ayı İl Divan Kurulu Toplantısı, basına kapalı olarak devam etti.

HABER: Savaş ARI