Düzce Milletvekili Fevai Arslan, gündeme ilişkin Öncü TV mikrofonlarına konuştu. Düzce’de büyük sevinçle karşılanan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü’nün, yeni kabinede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görevlendirilmesini değerlendiren Arslan, şöyle konuştu:

Ayrı Bir İvme Kazandıracak!

“Düzce’miz ve ülkemiz için mutluyum, sevinçliyim. Düzce’ye layık görülen bakanlık hayırlı olsun.  Bir ilden bakan çıkmasının çok fonksiyonu var. Düzce’de Ak Parti’nin ilk kabinesinden sonra bakan yoktu. Bugüne nasipmiş. Birde bilim, sanayi ve teknoloji bakanı olması Düzce’ye ayrı bir ivme kazandıracak. Bizim ilk baştan beri tarım, sanayi ve turizmde Düzce’yi yatırıma açma sözümüz vardı.  Son yıllarda ağırlıklı olarak turizmde, turizm yollarında bir atılımımız var. Tarım ve hayvancılıkta ilerlememiz devam ediyor.  10 yıl önce Düzce’de bir OSB vardı, bugün 6.’yı kuruyoruz.  Bunların prosedürleri biten var, devam eden var.”

Özlü’nün bakan olması ile ilgili beklentilerinin olduğunu belirten Arslan, savunma sanayi geçmişine dikkat çekerek “ çok faydalı olacağına inanıyorum.” Yorumu yaptı.

Arslan, “Faruk Bey’i özelden de tanıyorum. Ne kadar hassas çalıştığını, mesai kavramı taşımadığını biliyorum. Ben mesela akşam 9-10’dan aşağı dairesinden çıkmadığını biliyorum.  Böyle bir çalışkanlığa bilgi birikimi eklenince başarılı olacağına inanıyorum.” Diye konuştu.

Bakan olan ilin eli kuvvetlidir

“Bakan olan ilin eli kuvvetlidir” diyen Milletvekili Arslan, Özlü’nün Düzce’ye gelecek yatırımlara katkısı olacağını savundu.

Arslan,“ Hep birlikte omuz omuza olacağız.  Bu dönem çok uyumlu bir dönem. Bunun hizmete dönüşeceğine taahhüt ettik. Bu uyumun da bakanlık verilerek taçlandırıldığına inanıyorum. Bakanımız artık mesaisinin çoğunluğunu Ankara ve diğer illerde geçirecek. Biz de Ayşe Hanım’la  yereldeki yükü üsteleneceğiz. Bu bir iş paylaşımı biz buna hazırız.” ifadelerini kullandı.

Arslan sözlerini her seçimde Ak Parti’ye yüksek oranda oy veren Düzce halkına teşekkür ederek tamamladı ve “ Bu oya, bu desteğe layık olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

HABER;S.KAŞKIR