2020 yılını uğurlamaya hazırlandığımız şu günlerde farklı alanlarda yapılan araştırmaların sonuçları kamuoyuna açıklanmaya devam ediliyor.  

ORC Araştırma ve Danışmanlık Şirketi tarafından ‘2020'nin En Beğenilen 20 Milletvekili’ araştırma sonuçları açıklandı. Kendi seçmen grubunda değerlendirmelerin yapıldığı araştırmada genel başkan ve genel başkan yardımcılarına yer verilmedi.

AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın ilk 20’ye giremediği listede Düzce’nin fahri milletvekili CHP’li Mahmut Tanal en beğenilen vekillerden biri oldu.

8 AK Parti, 8 CHP ve 4 MHP’li milletvekilinin yer aldığı sıralamada, Düzce’nin sorun ve taleplerini sık sık meclis kürsüsünde dile getiren Tanal, 20. sıranın sahibi oldu. Düzce’ye sık sık yaptığı ziyaretlerde halka iç içe olmaya özen gösteren Milletvekili Tanal, sıkıntıların çözülmesi için tıpkı şehrin vekili gibi Ankara’da bastırması ile tanınıyor.

Yapılan araştırma sonucuna göre en başarılı siyasetçilerden olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 40.0 beğeni oranı ile çalışmaları takdir gören milletvekillerinden biri oldu.

HABER: C.ÜSTÜNER