Siyasi partilerin temsilcileri, Kurban Bayramı’nda bayramlaşma programlarının yanı sıra birçok etkinliğe katılım sağladı. İYİ Partililer de bayram boyunca sahadaydı.

Partiden aktarılan bilgilendirme şöyle: “İYİ Parti Düzce Teşkilatları tüm ilçe ve belde teşkilatlarıyla birlikte Kurban Bayramı’nı da aktif bir şekilde değerlendirdi.

Üyelerin talebi ve geniş katılım sağlanması paralelinde bayramlaşma merasimi için il binası yerine bir otelin salonunu tercih eden İYİ Partililer, hem bayramlaştı hem de teşkilatın dününü, bu gününü ve gelecek vizyonunu değerlendirdi.

Bayramın diğer günlerini de ilçelerde bayramlaşmalara, merasimlere, açılışlara ve yerel organizasyonlara iştirak ederek geçiren İYİ Partililer, çalışma tempolarını Kurban Bayramı’nda da sürdürüp bu bayramını da dolu dolu geçirdi.”

Açıklamada görüşlerine yer verilen İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, şunları kaydetti: “Bayramımızı tüm teşkilat mensuplarımız ile dolu dolu geçirmenin ve yaptığımız ziyaretler ile hemşehrilerimizle de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün büyüyen İYİ Parti Düzce Teşkilatı birlik ve beraberlik içerisinde ve inşallah bir sonraki genel seçimde iktidar olarak daha nice güzel bayramlar geçirecektir. Bu vesile ile Düzceli hemşerilerimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyoruz.”