MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olmak için imza verecek herkesin incelenmesi gerektiğini söylemesi üzerine İYİ Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Yunus Özay Er, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçe ile kendisinin incelenmesini istedi.

Er dilekçesinde, “Bugün Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylını desteklemem adına başvurumu yapmış bulunuyorum. Bu noktadan hareket ile Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verenler ile alakalı kurmuş olduğu töhmet altında bırakma potansiyeli içeren cümle paralelinde şahsım adına Yunus Özay Er olarak, tüm eğitim hayatımın, sosyal hayatımın, üyeliklerimin, sahibi ve ortağı olduğum tüm şirketlerimin, yöneticisi olduğum firmaların, firma ve şahsi hesaplarımın ve paralelinde para hareketlerimin incelenmesini ve akabinde sonucun tarafıma iletilmesini talep ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Er bu süreçte firmalarının ve yöneticisi olduğu şirketlerin vergisel olarak da incelenmesini talep etti.

Seçim çalışmalarına başladı
Diğer yandan İYİ Parti Düzce milletvekili aday adayı Yunus Özay Er seçim çalışmalarına da start verdi. Er, beraberindeki heyet ile birlikte şehir merkezinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlar ile buluştu.

Öte yandan Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti'nin herkese İYİ geleceğini ifade eden Yunus Özay Er “Milletimizin İYİ’liği için yola koyulduk” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Haber: Ö.YILMAZ