Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Karadeniz Ereğli'de on binlerce vatandaşa hitap etti.

Projenin devamı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Düzce'nin Akçakoca ilçesini de yakından ilgilendiren limanlar arası demiryolu projesine de yer verdi.
Erdoğan konuyla ilgili olarak, ‘Bölgede gerçekleştirmeyi planladığımız bir diğer proje ise Adapazarı, Karasu, Akçakoca, Ereğli, Bartın limanı demiryolu projesidir. Yapımı devam eden Adapazarı-Karasu limanı demiryolu projesinin devamı olacak hattın etüt çalışmaları sürüyor.’ dedi.

"Organize sanayi bölgemizin değerine değer katacak"
Erdoğan’ın bu açıklamaları Akçakoca kamuoyunda sevinçle karşılanırken, ilçenin AK Partili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cüneyt Yemenici yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:
"Proje adamı, sözünün eri Cumhurbaşkanımız Akçakoca’nın da içinde bulunduğu limanlar arası demiryolu projesinin müjdesini verdi. Önümüzdeki dönem faaliyete geçecek olan Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi açısından demir yolu hattının ilçemizden geçecek olması çok önemli. Akçakoca’nın gücüne güç katacak olan limanlar arası demiryolu projesinden faydalanacak olmamız, Akçakoca ticaretinin ve özellikle organize sanayi bölgemizin değerine değer katacaktır.’ dedi.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ