MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan okullarda kıyafet serbestliği yönetmeliğinin genel olarak iyi bulduğunu söyledi.
Daha Hoş Bir Görüntü Olmuş
 Danışmaz, “İki açıdan bakmak lazım. Birincisi öğrenci velilerinin bu kıyafetleri almakta ne kadar zorlandıkları, ikinci aşamasında ise kıyafetten fakir-zengin ayrımına giderek öğrencilerimizin rencide olması. Ama genele baktığımızda böyle olması daha uygun. Daha hoş bir görüntü olmuş. Öğrenciler, milli eğitim yönetmeliğine uygun olan kıyafetle okula gidebilecekler. Önlük sıkıntısı çekmeyecekler. Okul sezonunda veliler, nasıl önlük alınması gerekiyor, daha uygun nasıl bir önlük alırız telaşına düşmeyecekler. Öğrenciler günlük kıyafetleri ile okullarına gidebilecekler.”dedi.
Tayyip Erdoğan Bile Aday Olabilir
Bir süredir Düzce gündeminde olan Düzce Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in MHP’den adaylığı ile ilgili olarak Danışmaz, “Kapımız herkese açıktır.”dedi.
 Mehmet Keleş’in böyle bir açıklama yapması Milliyetçi Hareket Parti’sinin Düzce siyasetinde ne kadar yol aldığını göstergesi olduğunu belirten Danışmaz, “ Milliyetçi Hareket Parti’sine Değil Mehmet Keleş, Tayyip Erdoğan da gelse Düzce’den belediye başkanı adayı olma hakkı vardır. Bu hakkını sonuna kadar kullanabilir. Bizim kapımız herkese açıktır. Teşkilatımız hangi adayın başkan olmasından yana oyunu kullarsa, o arkadaşımız Düzce Belediyesini yönetebilecek arkadaşımızdır. Mehmet Keleş Düzce’de 5 yıl kendi çapında güzel çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar akabinde kendi partisi destek vermediyse ve tekrar aday olmayı düşünüyorsa “ kendi partim aday göstermiyor, MHP aday olma şansım vardır” diyorsa bizim kapımız sonuna kadar açık. Herkese olduğu gibi Mehmet Keleş’ kapımız açıktır.”ifadelerini kullandı.

 

Haber; S. KAŞKIR