Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 29 Ağustos'da bir dizi açılış ve etkinlik kapsamında Düzce'ye gelecek. AK Parti Düzce İl Başkanlığının daveti üzerine Düzce'ye gelecek olan Bakan Eroğlu, 29 Ağustos Perşembe günü açılışlar ve temel atma törenlerine katılacak.

Daha önce Düzce'ye yatırımların hızlandırılması konusunda Düzceli siyasilere telkinlerde bulunan Bakan Eroğlu başta Asar Deresi olmak üzere bütün dereler için ıslahı için bir önceki ziyaretinde söz verdi. Geçtiğimiz aylarda Milletvekilleri Fevai Arslan ve İbrahim Korkmaz Küçük Melen üzerinde bulunan Mamure Köprüsünün ve Sarıyayla Barajının açılışına geleceğini ifade etti. Vekilerin geçtiğimiz aylarda yaptıkları bu açıklamaya göre Bakan Eroğlu'nun geleceği tarih olan 29 Ağustos'a kadar bu köprülerin bitmesi gerekiyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bir önceki ziyaretinde yatırımların başladığını ve bir an önce biteceğini söyledi. Ancak edinilen bilgilere göre temel atma töreni için Düzce'ye gelen Veysel Eroğlu bu köprünün ve yarım kalan köprülerin temeli atmak için gelecek. Bu durumda daha önceki Düzce ziyaretinde bir an önce bitmesi gerektiğini söylediği işlerin hala bitmediğini görünce vereceği tepki merak ediliyor.

Haber: M. YILMAZ