AK Partili Akçakoca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cüneyt Yemenici, seçim çalışmaları kapsamında Orhangazi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.






Burada büyük ilgiyle karşılaşan Yemenici'ye eşi Nilay Koyuncu Yemenici de eşlik etti. Mahalle sakinlerine 5 yıl boyunca Akçakoca'da yapılan icraatları anlatan Başkan Yemenici, yeni dönem için 'Daha yapacağımız çok iş var' diyerek destek istedi.



Akçakoca'nın hem turizmde hem de sanayide hak ettiği noktaya gelmesi için yürüttükleri çalışmalardan, kent çehresine yaptıkları dokunuşlara, alt yapıdan üst yapıya kadar belediye eliyle gerçekleştirilen yatırımları aktaran Yemenici, vaatlarini sıralamayı da ihmal etmedi.



Orhangazi Mahallesi'nin desteğini istemek için yaptığı ziyarete ilişkin konuşan Akçakoca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cüneyt Yemenici, ‘Orhangazi Mahallemizde halkımızla bir araya geldik.Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Büyük teveccühlerini gördük. Geleceğin Akçakoca’sına hep birlikte yürüyeceğiz. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.’ dedi.



Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ