Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı olan İsmail Bayram'a yapılan AK Parti İl Başkanlığı Kongresi sonrasında yeniden İl Başkanı seçilen Fevai Arslan ve yönetim kurulu ziyaret etti. Başkan Bayram, yoğun çalışmaları nedeniyle ev sahibi olarak ziyarete 10 dakikalık gecikmeyle gelirken, gecikmeden dolayı AK Parti İl Başkanlığı yönetiminden özür diledi.

“Çalışmalar eski borçlar ve işler üzerine.”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, “Yeni yönetim olarak Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı ziyaret ettik. Zaten yapılan çalışmalarda Başkanla birlikte hareket ediyoruz. Seçimlerin ardından oluşan yeni yönetimle birlikte nezaketen bu ziyareti gerçekleştirdik.” şeklinde konuşurken Başkan Bayram'ın yoğun çalışmalarıyla ilgili olarak ta, “Bayram. Göreve geldiğinden itibaren eski borçlar ve yarım kalan çalışmalarla uğraşıyor. Bu nedenle yoğunluğunu anlayabiliriz. Biz her zaman kendisini destekliyoruz.” dedi.

“Biz, zaten her zaman birlikte hareket ediyoruz.”

AK Parti İl Başkanlığı yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Bayram da “Biz, zaten çalışmalarımızda İl Başkanlığıyla temas halinde hareket ediyoruz. Biz de en kısa zamanda yeni yönetimi ziyarete gideceğiz.” ifadelerini kullandı.