Mart ayında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yurdu karış karış gezerken memleketi Düzce’yi de ihmal etmiyor.

Göreve geldiği andan itibaren kadın emeğinin güçlendirilerek istihdama daha güçlü katılması için "Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları" programını hayata geçiren Keşir, 81 ilde kadınlarla bir araya geliyor.

Son dönemde meydana gelen sel ve yangın felaketlerinin ardından ekibiyle birlikte afet bölgelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek afetzedeleri ziyaret eden Keşir, cuma günkü mesaisini Düzce’ye ayırdı.

Seçim bölgesi ve memleketine ayrı bir önem verdiği bilinen Vekil Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve teşkilat mensuplarıyla Kültür Mahallesi’nde bulunan Eski Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Keşir, Düzce’nin gelişiminde yıllardır yakışmayan bir görüntü oluşturan ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün dönüşüm düğmesine basmasıyla hızlanan dönüşüm projesiyle ilgili de alanda inceleme yaptı. Sanayi esnafıyla bir araya gelerek hayırlı işler dileyen Keşir, dönüşüm süreciyle ilgili esnafın da görüşünü alarak istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Öte yandan Vekil Keşir, geçtiğimiz günlerde babası Hacı Şaban Keleş’i kaybeden Düzce Belediyesi eski Başkanı Mehmet Keleş’in Cumayeri’nde bulunan evine giderek taziyelerini iletti.

HABER: Mehmet GÜNESEN