AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Keskin bu kez de eski Bolu Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Keskin’e ziyaretleri sırasında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Hasan Günden, Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ziyaretlerde esnafların sıkıntılarını dinleyen İl Başkanı Keskin, AK Parti hükümeti olarak her zaman milletin ve esnafların yanında olduklarını söyledi.

Türkiye’nin pandemi gibi zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Keskin, “Bu küresel krizi, Dünya ülkelerinden en iyi Türkiye yönetti. Tüm dünyaya örnek bir çalışma sergiledi ve tüm dünya Türkiye’yi örnek gösterdi. Bu zorlu süreçte her zaman insanlarımızın ve esnaflarımızın yanında olduk. Polisimiz, askerimiz ve VEFA grubumuz, .ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar giderek, 1.000’er TL’lik yardım parası verdi. Bu bugüne kadar ülkemizde yaşanmamış bir olaydı. Esnaflarımızın kredi imkanları ile nefes almalarını sağladık” dedi.