MHP’nin ardından Cumhuriyet Halk Parti’si de bugün 30 Mart seçimlerinden galip çıkan Mehmet Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni il başkanı Müjgan Çakman, belediye başkan adayı Basri Karslıoğlu eşliğinde yapılan ziyarette CHP heyeti, Keleş tarafından kapıda karşılandı.

 

 


MHP’nin gergin ziyaretine nazaran daha keyifli geçen ziyarette CHP Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu öncelikle Keleş’i tebrik etti ve Düzce’nin gelişimine katkıda bulunmak adına her zaman hazır olduklarını ifade etti.


Muhalefet partisi olarak her zaman yapıcı eleştiriler yapmaya gayret ettiklerini dile getiren Karslıoğlu, yine eksikleri söylemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Belediye başkanı Mehmet Keleş ise “yarış bitti şimdi muhalefet ve iktidar olarak kendimizi Düzce’nin geleceğine odaklayacağız” diyerek birlik mesajı verdi.

 

 


CHP’nin tavsiyelerine de her zaman itibar edeceklerinin altını çizen Keleş, Karslıoğlu'na seçim dönemi boyunca ılımlı davranışından dolayı teşekkür etti. Yeni il başkanı Müjgan Çakman'a da başarılar diledi.


Ziyaretin gündeminde ise il genel sekreterliğine atanan Muharrem Tozan vardı. Keleş Tozan’ın bakanlık tarafından onayın çıktığını söyledi. CHP kanadından “akrabaları dolduruyosunuz “esprisine de Keleş, kameralar çıksın size anlatayım şeklinde karşılık verdi.


Belediye başkan yardımcısı olarak seçilen Ali Güney’le akrabalığını hatırlatan Karslıoğlu’nun ise “beni de belediyede görürseniz şaşırmayın” şeklinde esprisi ziyarette kahkahaları yükseltti.


Ziyaret, Çay ve ikramlar eşliğinde keyifli bir sohbet havasında geçti.

 

 

 

 

Haber;S.Kaşkır