Her ay biraya gelerek ortak çalışmaları ile genel değerlendirmeler hakkında görüşmelerin yapıldığı belediye başkanları toplantısının bu haftaki ev sahibi kaynaşlı belediyesiydi,
Kaynaşlı belediye başkanlığında yapılan toplantıya ilçe belediye başkanı ismail korkmaz ev sahipliği yaparken düzce belediye başkanı ismail bayram. Akcakoca belediye başkanı fikret albayrak. Beyköy belediye başkanı osman kılıç boğaziçi belediye başkanı ali soyer ve yığılca belediye başkan vekili katılırken dieğr 5 belediye başkanı ilk bölüme katılamadılar.
Toplantı hakkında bilgiler veren kaynaşlı belediye başkanı ismail korkmaz her ay başka bir ilçede düzenlediğimiz aylık olağan toplantımızı yapıyoruz toplantının amacı ortak yürüttüğümüz çalışmalar ve yatırımların yanı sıra belediyelerin genel durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz dedi.

toplantının bildirildiği saatten 45 dakika sonra basın mensupları kaynaşlı belediyesinden ayrılırlarken gölyaka.cumayeri.gümüşova çilimli ve konuralp belediye başkanlarının katılmadığı dikkat çekmişti.
Toplantıya katılamla ilgili akşam saatlerinde verilen bilgilere göre ilk bölüme katılamayan belediye başkanlarının tamamının ilerleyen saatlerde toplantıya katıldıkları bildirildi.