29 Mart yerel seçimleri için adaylar son viraja girdi. Dün akşam yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu “Son Nokta” programına katılan DSP Düzce Belediye Başkan adayı Kenan Fırat, özellikle Yenikent'in sorunlarına değindi. Yenikent'in sahipsiz bir yer olarak anıldığını belirten Fırat, bölgenin sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Fırat, “Yenikent, yapıldıktan sonra adeta hizmetlerden yararlanamayarak kötü bir duruma geldi. Bunun için bölgenin bir an önce çalışmalarla düzeltilmesi gerekiyor. Göreve gelmemiz halinde Kalıcı İş Yerleri ve park bahçeler olmak üzere bölgenin bir çok sorununu çözeceğiz. Belediyenin belli bölümlerini bölgeye kaydırarak oradaki çalışmaları yönlendireceğiz. Parklarda nöbetçi bile yok. İnsanlar belli saatlerden sonra dışarıya çıkamıyor. Bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Fırat, Yenikent'in her türlü sorununun çözülmesi noktasında projeleri olduğunu ve bu sorunların çözümü noktasında göreve gelmeleri halinde ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.