Uzun süredir muallakta kalan “Kılıçdaroğlu Düzce’ye gelecek mi, gelmeyecek mi?” sorusu cevabını buldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Mayıs Çarşamba günü kentte olacak.

Hazırlıklarına haftalar öncesinden başlanan 18 Mart 2022 tarihindeki Düzce ziyareti ileri bir tarihe ertelenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni programı partililer tarafından merakla bekleniyordu. CHP Lideri, Düzceli kadınlara kulak vermek için 25 Mayıs’ta şehre geliyor.

CHP Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 15.00'te, Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nde Düzceli kadınlarla buluşacaktır. Söz konusu buluşma basına kapalı olarak, kadınlarımızla soru cevap şeklinde gerçekleşecektir. Düzce'de yaşayan tüm kadınlarımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

CHP’li vekillerin ve il teşkilatının gerekli planlamayı uzun süredir yürüttüğü ziyaret programının ‘Kadınlarla Buluşma’ bölümünün basına kapalı gerçekleşecek olması dikkat çekti.

Programın detayları belli oldu

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Düzce programının detayları da belli oldu. Kılıçdaroğlu 25 Mayıs Çarşamba sabahı saat 10:30’da muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya gelecek. Saat 15:00’de kadınlar ile ardından saat 16:30’da gençler ile buluşacak. Bu programlar Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

CHP Düzce İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Genel başkanımız gençlere ve kadınlara çok önem veriyor. Merak edilen bütün soruları cevaplamak için geliyor. Farklı fikirlerden herkesi bu toplantılara bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.