12 Haziran seçimlerinden büyük hüsranla çıkan MHP İl Merkezi’nde sonuç tartışılırken MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, sonucun değerlendirilmesi için genel merkeze çağırıldı. Bir önceki seçime göre oylarını % 50 oranında artırmasına rağmen milletvekili çıkaramayan MHP’de hüsranın kritiği bugün Ankara’da yapıldı.

Düzce’de AK Parti’nin ardından seçim çalışmalarında en yoğun şekilde çalışan parti olan MHP’de sonucun beklenenin çok altında çıkması MHP’ye soğuk duş etkisi yapmıştı. Bir milletvekiline kesin gözü ile bakılan MHP’de sandıkların açılmasının ardından ortaya çıkan tablo herkesi şoke etmişti.
Yaşanan bu hüsranın ardından MHP Genel Merkezi bugün İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ı Ankara’ya çağırarak sonucun kritiğini yaptı. Seçimlerin sonucunda neden böyle bir tablo çıktığı konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Abdullah Danışmaz ile yaptığımız görüşmede genel merkezdeki toplantı ile ilgili daha sonra bir basın açıklaması yapacağını belirten Danışmaz, görüşmenin seçim kritiği olduğunu belirtti.

Haber; R. BAL