Düzce’nin Yığılca yolu başta olmak üzere karayolları sorumluluğundaki projeler için bu kez Ankara’da genel müdürün kapısı çalındı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile birlikte bir dizi üst düzey temaslarda bulunmak üzere başkentin yolunu tuttu. Düzce’deki devam eden, yarım kalan ve başlayacak olan yatırımlar konusunda ilgili bakanlıklarla görüşmelerde bulunan Düzceli iki il başkanı, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'nu da makamında ziyaret etti.

Düzce’de yatırımların hızlanmasını talep eden AK Partili Keskin ile MHP’li Caboğlu, turizm alanlarının yol ihtiyacı konusunda da Genel Müdür Uraloğlu’ndan destek istedi. Türkiye’de pekçok destinasyon alanının turizme açılmasının karayollarının katkısıyla gerçekleştiğine dikkat çeken il başkanları bu konuda Uraloğlu’ndan yeşil ışık aldı. Ayrıca uzun süredir Yığılcalılar’ın tamamlanmasını beklediği Yığılca-Düzce karayolundaki son durum da ele alındı.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, paylaşımında şunları kaydetti:

“MHP Düzce İl Başkanımız İlhami Caboğlu ile beraber Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ettik. Şehrimizin ihtiyaçlarını ele aldığımız görüşmede ilimizde devam eden yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk.”