Gerek yaşanan ekonomik süreç, gerekse de pandemi sebebi ile zor günler yaşayan Düzce insanının sorunlarını dinlemek ve çözümüne katkı sunmak adına ilçe, köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Düzce Teşkilatı geride bıraktığımız hafta Gölyaka ilçesini ziyaret edip, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ziyaretlerine, İl Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi Grup başkan vekili Ender Çakar, Gölyaka İlçe Başkanı İsmail Baklacı ve yönetim kurulu üyeleri İle teşkilat mensupları katıldı.

Ziyaretler ile ilgili konuşan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Esnafımızın ve vatandaşımızın yaşadığı sıkıntılar ortada. Bu zor günlerinde yanlarında olmak, dertlerini dinlemek ve sorunlarının çözümüne katkı sunmak için var gücümüzle teşkilat olarak çalışıyoruz. El birliği ile millet olarak birlik beraberlik motivasyonumuzu yitirmeden bu günleri de atlatacağız. Dermansız dert çözümsüz problem yoktur” diye konuştu.

İyi Parti Düzce Teşkilatının ilçe, mahalle ve köy ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI