AK Parti Genel Merkezi’nin sürpriz kararıyla temayüle giren aday adayları yerine Gölyaka İlçe Teşkilat Başkanlığı için tercih ettiği eski İl Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, tek aday olarak seçimlere girdiği kongrede başkanlığa getirildi.

Gölyaka ilçe parkında düzenlenen 6'ncı Olağan kongreye AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 23. Dönem Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut ve belediye başkanları, ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, partililer, delegeler ve CHP ile MHP İlçe Teşkilat başkanları katıldı.



Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden kongrede divan oluşturuldu. Kongre konuşmalarla devam etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre mesajı sine-vizyon gösterisi ile katılımcılara izletildi. İlçe Başkanı olan Fazlı Koç, kürsüye ‘İşte Başkan İşte Teşkilat’ tezahüratlarıyla geldi. Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü dolu sözler sarf etti.



Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve gelir gider tablosu ibra edildi. Ardından da delegeler seçime gitti. Oyların sayılmasının ardından Fazlı Koç, AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı oldu.

AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluştu:
İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Ahmet Acar, Ahmet Çevik, Ali Can Dursun, Cavit Akkaya, Gökhan Uzun, Gülsu Kandemir, Hakan Demircan, Hasan Örenay, Kemal Akbulut, Kübra Öztürk, Muhterem Parlak, Recep Ali Soylu, Sebahat Gücçük, Zeki Çavuş."


Haber:Y.SEVER