Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, ÖNCÜ TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

 

 

Fazla abartmış fazla üzülmüş

 

Korkmaz, Milletvekili Osman Çakır ve Memur sen il başkanı Orhan Kılıç arasındaki gerilime ilişkin görüşlerini paylaştı. Korkmaz, Çakır’ın yaptığı sert açıklamada kendisine yönelik imalara basından cevap vermeyeceğini söylesede ince ince göndermelerde bulundu.

 

 

Korkmaz, “Ben bir milletvekili arkadaşım hakkında basın üzerinden gönderme yapmam. Orhan beyle ilgili rahatsızlığından ötürü açıklama yaptığını düşünmüyorum. Biri sendikacı eleştirisini yapmıştır. Osman bey kendi elinde olmadan fazla abartmış fazla üzülmüş ve fazla serzenişte bulunmuş olduğunu düşünüyorum… Osman bey benim dava arkadaşımdır. “Hepsini ben yaptım” diyor. Doğrudur. Çalışkan bir arkadaşımızdır. Yaptım demişse o yapmıştır. İtirazımız olmaz. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Onun kadar kabiliyetli ve kapasiteli olduğumuzu bende düşünmüyorum.”dedi.

 

Korkmaz öncelikle Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına adaylığının ardından Ak Parti’nin dağılacağı yönündeki söylentilere cevap verdi.

 

 

Ayrılması bir şey değiştirmez!


Korkmaz, “ Ak Parti Güçlü bir gruptur. 17 Aralık’ta arkasında dimdik durmuştur. “Parçalanır dağılır” söylentilerini doğru bulmuyorum. Ne de Birilerinin parti içinde buna kalkışacak gücü var. Genel başkanımızın cumhurbaşkanı olması dava liderliğini bitirmiyor. Dava liderliği insanların gönlündeki liderdir. Partinin başından ayrılması bir şey değiştirmez.” dedi.

 

Suni bir aday


Cumhurbaşkanlığı yarışında muhalefet partisinin çatı adayına ilginç bir benzetmede bulunan Korkmaz, seçimlerde şansının bulunmadığını iddia etti.

 

Korkmaz, “ Ekmelettin İhsanoğlu, suni bir aday.. bu milletin çok fazla rağbet göstereceğini düşünmüyorum. Amacım onu kötülemek değil. Başbakanın karizmatik kişiliği ve halktan biri olması karşısında çok fazla şansı olmadığını düşünüyorum. Hiç başarı gösteremeyecek. Ne CHP ne MHP nede diğerleri tam olarak oy verecek.” şeklinde konuştu.

 

Milletvekili İbrahim Korkmaz, 4 Temmuz Cuma (yarın) Akşamı Erol Tayhan'ın sunacağı Manşet programında gündeme ilişkin diğer konular hakkında açıklamalarda bulunacak.


 

Haber;S.Kaşkır