AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, ramazanın ilk günün Beyciler mahallesinde vatandaşlara ayırdı. Beyciler Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Keskin, mahalle halkıyla sohbet ederken, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

Başkan Keskin, iftar programında Beyciler Mahallesi’nde oturan Karakete ailesinin misafiri oldu. İftar sonrasında, bir vatandaşın çay ikramını geri çevirmeyen Keskin, vatandaşın evine konuk oldu

SAHUR PROGRAMINDA GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programına, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin düzenlenen sahur programında gençlerin şikâyetlerini ve önerilerini dinledi. 20 yılda elde edilen kazanımların kaybedilmemesi gerektiğini vurgulayan Keskin, “Hayal bile görünmeyen şeyler şuanda gerçek oldu. Durmak bilmeden çalışmamız lazım. Çoğu yerde biz avrupayı geride bıraktık. Özellikle pandemi sürecinde düşünebiliyor musunuz? Bir tweet atıyor, dünyanın herhangi bir tarafından bir Türk, ben burada zor durumdayım diyor. Türkiye Cumhuriyeti uçağını gönderiyor onu buraya getiriyor. Söylesek inanmazdık bu durumlara. Bu ilerlemeyi, bu başarıyı kaybetmememiz lazım. Bu bir siyaset değil, herhangi bir parti işi, iktidarda kalma işi değil. Bu milletin ilerlemesini sağlamak için kazanımlarımızı kaybetmememiz lazım. 40 yıldan beri uğraşıyoruz PKK sayısı 150’nin altında şuan. Ne canlar gitti, ne bebekler, ne polisler PKK tarafından hunharca öldürüldü. Terörle mücadele de destan yazıyoruz şuan da. Tüm dünyanın gözüne bakıpta Dünya sizden büyüktür diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Her konuyla, her işle ilgileniyor hemen anında müdahale etmeye çalışıyor ve yorulmak nedir bilmiyor.  Ukrayna sokaklarındaki Türkiye’ye olan sevgi selini görüyorsunuzdur, kazanımlarımızla, eserlerimizle çoğu zaman alay eden solcu dediğimiz gazeteciler Ukrayna’ya gidiyor oradaki tepkileri görünce Bayraktar’ı biz böyle bilmiyorduk Türkiye’de abartıldığını düşünüyorduk diye anlatıyorlar. Bu kazanımları elde etmek kolay olmadı, ne karalamalarla bu günlere geldik işte bunlara sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk ise gençlere, “Annelerinizin, babalarınızın burda birer emanetisiniz bize. Bir ihtiyacınız olduğunda biz size nasıl bu akşam ulaştıysak, sizde bize ulaşın, çekinmeyin her zaman bizlere gelin” dedi.