Dün akşam Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu “Son Nokta” programına katılan Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, yerel seçimlerden sonra Kaynaşlı'da yapacakları çalışmalar ve Ak Parti İl Başkanlığı ile ilgili düşüncelerini anlattı.

Yerel seçimlerden sonra göreve gelecek Kaynaşlı Belediye Başkanı ile birlikte Kaynaşlı'nın sorunlarını çözmek için iş başı yapacaklarını söyleyen Şahin, ilçenin önemli konuları arasında su arıtma tesisi, sağlık alanında yaşanan sorunlar ve diğer yapılmayan çalışmalardan kaynaklanan sorunların olduğunu ifade etti. Şahin, “Eftal Altundal zamanında yapılmayan ve yapılmayı bekleyen bazı sorunlar bulunuyor. Yerel seçimlerin ardından göreve gelecek Başkan ile birlikte bu sorunları halletmek için gereken çalışmaları yapacağız. Ben inanıyorum ki Kaynaşlı 2009 yılında önemli atılımlara imza atacak. Bu süreci hep beraber bekleyip göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda da Ak Parti İl Başkanlığı için sinyaller veren Başkan Şahin, halkın istemesi halinde bu görevi üstlenebileceğini belirtti. Şahin, “Bir dönem daha Kaynaşlı İlçe Başkanlığı görevinde bulunacağım. Vatandaşlarımız bana hep İlçe Başkanı olarak mı kalacaksın. Artık seni İl Başkanı olarak görmek isteriz diyorlar. Eğer halkımız isterse bende bu görevi üstlenirim. Bunu ilerleyen süreçte göreceğiz. Şimdilik Kaynaşlı İlçe Başkanıyım ve bu görevimde başarılı olmaya çalışıyorum.” dedi.

Şahin, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları da kınayarak Müslümanlar olarak bölge için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.