Koronavirüs salgınıyla mücadelenin aşılamayla önemli bir aşamaya gelmesi sayesinde normalleşme süreci de başladı. Kısıtlamaların kalkması ile derin bir nefes alan esnafları yerinde dinlemek için ilçe ziyaretleri gerçekleştiren AK Partililer, bugün rotayı Gümüşova’ya çevirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Gümüşova İlçe Başkanı Özgür Ören, Cumayeri İlçe Başkanı Necdet Keleş ve il kadın kolları yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ilk olarak teşkilatın kapısını çaldı.

AK Parti Gümüşova İlçe Başkanlığı’nda kısa bir sohbetin ardından çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla ilçe teşkilatları ile toplantı yapıldı.

Gümüşova İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları üyelerine seslenen İl Başkanı Keskin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘halkın içinde olun’ talimatını hatırlatarak, özellikle pandeminin etkilerinin devam ettiği şu günlerde sık sık sahada olunması ve vatandaşa kulak verilmesini istedi. Milletvekili Fahri Çakır da kadın ve gençlik kollarının üstlendiği önemli sorumluluğa parmak basarak, ‘Vatandaşa kulak verin’ dedi.

Buradaki toplantı sonrası AK Parti heyeti, Gümüşova kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Gümüşova esnafına işyerlerinde ‘hayırlı çalışmalar’ dileyen AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile beraberindeki partililer, yaşadıkları sorunları dinledi.

Çözüm noktasında gerekenin yapılması için gerekli notlar alındı. AK Partili siyasileri sık sık sahada görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, bu zor günlerde ziyaretlerin kendilerine moral olduğunu ifade etti.