31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere 2 ay kala çalışma temposunu artıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, çeşitli gezi ve programlarla seçim çalışmalarına hız vermeye ve Düzcelilerle buluşmak adına her ortamda kendini hissettirmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Bıyık’ın gezilerinde ayrıca ilginç ve renkli görüntüler de ortaya çıkıyor.
Azmimilli Mahallesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada vatandaşlar ile bir araya gelen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, yolda kalmış bir taksicinin aracının çalışmasına iterek yardımcı oldu. Bıyık’ın da el attığı taksi vatandaşların da yardımı sayesinde el birliği ile çalıştı.



Ziyaretleri sırasında bir demirci dükkanına giren Başkan Adayı Erdoğan Bıyık demir dövmekten de geri kalmadı. Bıyık’ın iş yeri sahibine yardımcı olması yüzlerde tebessüm oluşturdu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyaretlerinde Bıyık’ın sokaktaki ir vatandaşın motosikletine binip poz vermesi hem eğlenceli hem de keyifli anların yaşanmasına neden oldu.

Öte yandan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret ederek terminal esnafının sıkıntılarını da dinledi.



Samimi ve içten davranışları ile vatandaştan puan toplayan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık halkın içinden gelen biri olması nedeni ile de takdirle karşılanıyor.



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ