Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu gündemdeki konular ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.
Düzce'ye yapılacak olan yeni hastane binası ile ilgili sorunların ortadan kalktığını belirten Kaşıkoğlu inşallah bu yaz Hastane binamızın temelini atacağız dedi. Tahsis işlemlerinde yaşanan sorunların ortadan kalktığını belirten Kaşıkoğlu, 4 Milyon TL sadece bu yıl için yatırım ödeneği ayrıldı. Belediye Meclisi de bu konuda üzerine düşeni yaptı, temennimiz bu yaz ihaleyi yapıp bir an önce temel atmak dedi.


Borçlar ile ilgili ihale Bayram'a kalmamalı !

Düzce Belediyesi'nin içinde bulunduğu borç durumu ile ilgili olarak Belediye Başkanı İsmail Bayram'a Ankara nezdinde gereken tüm desteği verdiğini belirten Kaşıkoğlu, ancak bilinmeli ki bu borç Bayram'ın borcu değildir. Çıkıp borçlar ile ilgili gerekli açıklamayı yapacağını öğrendim. Bu konuda İhale kendisine kalmamalıdır dedi.


Kabine Revizyonundan memnunum.

Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu Kabinede yapılan revizyon ile ilgili değişikliklerden oldukça memnun olduğunu söyledi. Daha önce mecliste yan yana oturduğu bazı milletvekili arkadaşlarının şuan bakan koltuğuna oturduğunu belirten Kaşıkoğlu bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergin'in çok yakın arkadaşı olduğunu belirten Kaşıkoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Düzce'nin bir çok sorunu ile ilgili Ankara'da bir çok bakanın kapısını çok rahat çalabileceğini belirten Kaşıkoğlu,inşallah bu değişiklik Düzcemiz içinde hayırlı olur dedi.