Düzce’de yaşamı olumsuz etkileyen sorunlara hazırladıkları video ya da açtıkları pankartlarla dikkat çeken İYİ Parti Düzce Teşkilatları, her hafta yeni bir sıkıntıyı gündeme getiriyor.

Bu kez İYİ Partili gençler, üniversite bölgesinde yeterli trafik önlemi alınmamasından kaynaklı tehlikelere parmak bastı. İYİ Parti Düzce İl Gençlik Kolları tarafından hazırlanan video hakkında bilgi veren Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli, şunları kaydetti:

“Üniversite gençliğinin ve bütünsel anlamda üniversitenin kente entegrasyonu konusunda eksikliklere il teşkilatımız sıklık ile dikkat çekiyor. Gençlerimizin ve üniversite camiamızın zaten kent merkezine getiremiyor, şehrimizi bir türlü bir üniversite kenti yapamıyoruz. Ulaşım başta olmak üzere üniversite ile şehrin entegrasyonunda planlama eksikliği kaynaklı zaten sıkıntılar var iken bari üniversite bölgesinde üniversite gençliğinin yaşam standartlarını belli bir seviyede tutalım. Bu hafta olmayan yaya geçitlerine ve trafik güvenliğine dikkat çektik. Yetkililerimizden can kaybı olmadan önce bu konuda adım atmalarını bekliyoruz. Özellikle üniversite gençleriyle alakalı çalışmalarımız devam edecektir.”