Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti 151. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, partinin genel merkezinde gerçekleşti. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Kadın Kolları İl Başkanı Gönül Asuk, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ve İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal da toplantıda hazır bulundu.

Bakan Soylu’ya ziyaret

Toplantının ardından İl Başkanı Keskin, İGM Başkanı Günal ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Düzce’de yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Soylu’ya bilgi verilerek talepler iletildi. Soylu da Düzce’ye değer katacak çalışmalarda bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi. 

‘Hemşehrilerimize selamları var’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ziyaretin ardından, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu, makamında ziyaret ederek şehrimizle ilgili talepleri kendisine ilettik. Düzce'mize göstermiş olduğu ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Bakanımızın Düzceli tüm hemşehrilerimize selamları var.” açıklamasında bulundu.

HABER: Mehmet GÜNESEN