Söylemleri ve icraatleriyle Türkiye gündemine gelen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce’yi dilinden düşürmüyor. Başta belediye meclis toplantıları olmak üzere her fırsatta Düzce-Bolu kıyaslaması yapan, Akçakoca ve Yığılca ilçelerinin de Bolu’ya bağlanması için girişim başlattığını duyuran Özcan’a Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’ndan çok sert tepki geldi. 

Caboğlu’ndan Özcan’a: Düzce’yi ufak görecek çapta değil!

Özcan’ın geçmişte kaldığını belirten Caboğlu, “Bugün Bolu Belediye Başkanı zannedersem çok geçmişte kalmış. Bizi hala ilçe zannediyor galiba. Yani Bolu’ya bağlı olarak zannediyor. Bugün Bolu Belediye Başkanı’na sorduğunuzda cumhurbaşkanı adayı, baktığınızda kadınlara sataşan, baktığınızda farklı ortamlarda çok kirli görüntüler veren, baktığınızda her defasında Düzce’ye sataşan ve kendi ilçesi olarak gören biri. Düzce’yi bir şekilde ufak görecek bir çapta değil. Düzce’yi Düzceli değerlendirir. Düzce’yi değerlendirmek Bolu’da seçilmiş bir belediye başkanının haddi ve harcı değildir.” dedi.

‘Herkes kendi sınırlarını bilsin, Özcan’a prim verecek değiliz’

Özcan’ı Düzce’yle ilgilenmek yerine kendi görev bölgesiyle ilgilenmeye davet eden Caboğlu, “Düzce bizimdir. Herkes kendi sınırlarını bilecek. Herkes kendi sınırlarında hizmet verecek. Bolu Belediye Başkanı Düzce’nin A köyüne, B köyüne taş göndereceğine Bolunun bir sürü köyleri var. Oralara göndersin. Bolu’ya hizmet versin orada haliyle insanların mutlaka takdirini zaman zaman almıştır. Bu Bolulu’nun verdiği bir takdirdir. Biz Düzceli olarak Tanju Özcan beyi takdir edecek, prim verecek bir konumda değiliz.” diye konuştu. 

HABER: Mehmet GÜNESEN