Düzce belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı havanında iyi olması nedeniyle açık alanda yapıldı.
Belediyenin önünde, havuz başında yapılan bayramlaşmaya Düzce Milletvekilieri Metin Kaşıkoğlu ve Celal Erbay, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye Çalışanları ve Vatandaşlar ile Eski Belediye Başkanı Selahattin Olcar katıldı.
Bayramlaşma programında personel ve sivil toplum kuruluşları adına yapılan konuşmalardan sonra söz alan Belediye Başkanı İsmail Bayram "Bizler tüm personelimizle birlikte çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler disiplin içinde Düzce'linin gurur duyduğu bir belediye olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'da yaptığı konuşmada "Biz Düzce'ye hizmet etmek için için çalışıyoruz. Amacımız hep beraber yarınlarımıza çocuklarımıza güzel bir Düzce bırakmaktır ve biz bir namusuzluk içinde olmadık olmayacağızda." dedi.

Düzce Milletvekili Celal Erbay'da yaptığı konuşmada "Bir yıllık içimizde biriken kinimizi kestiğimiz kurbanların kanlarıyla akıttık. Akan o kanla birlikte olumsuzluklarda akıp gitti. Geride ise ak yürek ve pak vijdan kaldı." dedi.