Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Muzaffer Yiğit, İlçede devam eden yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yiğit, Yığılca’nın dört bir köşesinde çalışmaların devam ettiğini 2009 yılında vermiş oldukları emaneti geri alacaklarını söyledi.


EMANETİ GERİ ALACAĞIZ


Yiğit, “2 yıl önce göreve geldiğimde tüm teşkilatımız bir hedef koyduk. O da belediyeyi almaktı. Çalışmalarımız bu doğrultuda gidiyor. Parti olarak tüm sandık, yönetim kurulu mahalle ve köy temsilcilerimizle gecemizi gündüze katarak çalışmalar yapıyoruz. Köy mahalle ayırt etmeden her köşesinde çalışma yapıyoruz. CHP’li arkadaşlarımız üzülecek ama hiç kuşkusuz 2009 de verdiğimiz emaneti 30 Mart 2014 akşamı alacağız. Bu konudaki çalışmalarımızı her koşulda sürdürüyoruz. Bu konuda kararlıyız. Yığılca bize güvensin. Yığılca’yı alarak dünya lideri başbakanımıza hediye göndermek istiyoruz.” diye konuştu.
Yiğit, 2009 yerel seçimlerinde seçim vaatlerinin yüzde 90’nını gerçekleştirdiğini söyleyen Yığılca belediye Başkanı Bünyamin Şahin’i de eleştirdi.


YIĞILCA BİR KÖY OLMASIN


“Yüzde 90’nını yapmış olduğu söylerken neyi kastediyor bilmiyorum.”diyen Yiğit, “ Bugün görünen 2 gerçek var ki birçok sorunu devam ediyor. Bunlardan biri alt yapı diğeri su… Yığılca’nın 39 köyüne eksiksiz hizmet verdiğimizi düşünüyorum. 3 bin 100 nüfuslu merkez ilçemiz birçok hizmetten mahrum vaziyette 5 yılını geçirmiş durumda. Bugün yüzde 90 programını tamamladığını söyleyen belediye başkanı arkadaşımıza sadece halkımızın takdirine bırakıyorum. Yığılca’mızın bir 5 yılını daha kaybetmesine ve köyleşmesine insanımız maalesef dayanacak gücü yok. Yığılca bir köy olmasın. Bu gidişle Yığılca birçok problemini çözemeyen bir ilçe olacak.” diye konuştu.


İKİNCİ BİR PROJE ÇALIŞMASI BAŞLADI


Yığılca’daki çalışmalar hakkında da bilgi veren Yiğit Yığılca yolu projesinin yeniden çizildiğini belirtti.
Yiğit, “Yığılca yolu projesi 15 yıl öncesinin şartlarına göre çizilmiş bir projeydi. Önceki çizilen proje iptal edildi. İkinci bir proje çalışması başladı. Önümüzdeki yıl Yığılca yolunda ne gibi bir değişiklik yapıldığını göreceğiz. İnsanımıza ak parti iktidarı olarak birinci sınıf bir yol kazandıracağız. Bir viyadük ve 2 köprümüz çıkmış durumda. Bazı virajlar genişletme sistemi ile 20 dakikaya düşecek şekilde yapılacak.” şeklinde konuştu. Yiğit, İlçede en büyük hayallerinin atletimizi ve güreş sporunu geliştirmek için çalışma yaptıklarını da sözlerine ekledi.

 

Haber; S.KAŞKIR