Seçim Gündemi programında Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın konuğu olan İYİ Parti- CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, programının sonunda kendisine yöneltilen isimleri yorumladı. Doğru Yol Partisi Eski Milletvekili Necmi Hoşver için ‘Düzce Üniversitesi’nin mimarı diyen Küçük, MHP’den istifa edip Ak Parti’ye katılan Celal Kasapoğlu için ‘Zıpkın gibi bir kardeşim. Hepsi benim yanımda yetiştiler. Benim yanımda gezdiler, özgüven kazandılar. Onlarla gurur duyarım’ açıklamasında bulundu. Küçük yöneltilen isimler için şu ifadeleri kullandı; Recep Tayyip Erdoğan: Sayın Cumhurbaşkanımız.Kemal Kılıçdaroğlu: CHP’nin Başkanı. Devlet Bahçeli: MHP Başkanı. Meral Akşener: İyi PartiGenel Başkanı.Necmi Hoşver: Düzce Üniversitesi’nin mimarı. Dr. Faruk Özlü: Aslan gibi adam gibi adam.Celal Kasapoğlu: O da zıpkın gibi kardeşim. Mehmet Keleş: Eski belediye başkanımız.

‘EN BÜYÜK MÜKAFAT BÖYLE ANILMAK’
Küçük’ün ‘Düzce Üniversitesi’nin mimarı Necmi Hoşver’dir’ açıklaması üzerine telefonla görüştüğümüz Eski Milletvekili Necmi Hoşver, ‘Siyaseti bırakmamın üzerinden çok seneler geçti. Yıllar sonra bu şekilde anılmak çok güzel ve insan için en güzel mükafat’ dedi. Belediye Başkan Adayı Küçük’e söyleminden ötürü teşekkür eden Hoşver, Ankara’da olması nedeniyle programı izleyemediğini belirtti.

‘O ZAMAN DA BAŞARMAK KOLAY DEĞİLDİ’
Kendilerinin siyaset yaptıkları yıllarda üniversite sayılarının çok az olduğuna, Adapazarı’nda, İzmit ya da Zonguldak’ta üniversite olmadığına ve dolayısıyla zor bir işe imza attıklarına dikkat çeken Hoşver, ‘Önce Tıp Fakültesi’ni kurduk. Sonra yanına 2 fakülte daha açarak fiziki anlamda Düzce Üniversitesi’nin resmi kurulmasının önünü açtık. Çünkü alt yapı hazır hale gelmişti’ açıklamasında bulundu. Karşıda Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin olduğunu hatırlatan Hoşver, tüm Düzcelilere ‘Üniversiteye sahip çıksın’ çağrısında bulundu.

Haber: S.AYAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ