AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları tarafından ‘İftara 5 kala’ etkinliği devam ediyor.

Her Ramazan ayında 81 ilde düzenlenen ‘iftara 5 kala’ etkinliği kapsamında şehrin farklı noktalarında iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelikler, AK Partili gençler tarafından veriliyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren devam eden etkinlik partili gençler ve gönüllülerin desteğiyle şehrin dört bir yanında sürüyor.

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından kurulan 40 kişilik ekip Çoban Kavşağı, Kervan Kavşağı, hastaneler ve otogarlarda iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelikleri ikram ediyor.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, yoğun bir katılımla etkinliğin devam ettiğini belirterek, “Programımızın amacı Ramazan ayında iftara yetişemeyen, yolda kalan, ışıklarda takılan, hastanelerde hastalarını bekleyen ve otogarlarda, otobüs bekleyen vatandaşlarımıza oruçlarını açmaları için ikramlarda bulunuyoruz. Yaptığımız bu etkinliği Ramazan’ın her günü, 30 gün boyunca yapacağız. Ramazan’ın ilk gününden itibaren yapmaya başladık zaten her gün yapıyoruz. Bu etkinliğe, iftara 5 kala başlıyoruz ezanın okunmasıyla beraber bitiriyoruz. Sonrasında arkadaşlarımızla beraber iftarımızı yapıyoruz. Bu program 81 ilin 81’inde beş yıldır yapılıyor.” ifadelerinde bulundu.