Düzce İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantıları 1. Birleşimi Meclis Başkanı Çiğdem Günal başkanlığında yapıldı. Düzce İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’ndaki birleşim açılış ve yoklama ile başladı.



Bir önceki birleşime ait karar özetlerini kapsayan tutanağın okunmasıyla devam eden toplantıda, ardından talepler gündeme geldi.
Gündemin 4. maddesinde, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü’ne ait 16 bin TL ödeneğin ihtiyacın niteliğinin değişmesinden dolayı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne aktarılması talebi İkinci Başkan Vekili Hasan Aktürk tarafından meclis gündemine taşındı.  



Meclis Başkanı Çiğdem Günal’ın oylamaya sunduğu talep, oy çokluğu ile kabul edildi. Böylelikle İl Özel İdaresi görev alanı içindeki tesislerin projelerini yapmak, inşaat ile onarım işlerini yürütmekten sorumlu olan Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü’ne ait 16 bin TL ödenek, İl Özel idaresinin demirbaşına kayıtlı olan, her türlü araç gereç iş makinesi taşıt ve sabit tesisin bakım ve onarımını (inşaat ve elektrik işleri hariç ) yapmaktan sorumlu olan Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne aktarıldı.



Valilik makamından ve başkanlıktan gelen teklifler incelendi ve oylamaya sunuldu. Daha sonra İhtisas komisyonlarından gelen raporlar görüşüldü ve karara bağlandı.



Son olarak Meclis Başkanlığına verilen önergeler görüşüldü. Meclis başkanı Çiğdem Günal tarafından bir sonraki birleşim günü 2 Ekim 2019 ve saati ise 10:00 olarak belirlendi. 

Haber:S.AYDINLI
Görüntü:M.ALTIN