İl Genel Meclisi Nisan ayı 1. toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal başkanlığında yapıldı. Toplantıda, İl Genel Meclisi encümen ve ihtisas komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı.

Yapılan seçimlerden İl Encümenliğine AK Partili Meclis Üyeleri Hasan Ergün, Hüseyin Yılgın ve  MHP Meclis Üyesi Muhterem Baltacı oy çokluğu ile  il encümen üyeliğine seçildi.

İl Encümeni seçimlerinin ardından komisyon üyelikleri seçimlerine geçildi. Seçimlerde Plan Bütçe Komisyonu seçimlerinde komisyon üyeliklerine AK Partili Çiğdem Günal, Şaban Arslan, Dursun Ay, Fazlı Koç, Mustafa Özlü ve MHP’li Muhterem Baltacı ile Ömer Yaman;  İmar ve Bayındırlık Komisyonuna; AK Partili Hasan Aktürk, Osman İlhan, Hasan Ergün, İbrahim Keleş, Sinan Cumhur, İsmail Arsal ve MHP’li Ergin Özensel; Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu üyeliklerine Mustafa Ezer, Şükrü SERT, Hüseyin Yılgın, Musa Küçük ve Nazmi Çakıroğlu; Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliklerine; Fazlı Koç, Necmi Kurt, Dursun Ay, Şaban Arslan ve Muhterem Baltacı; Köye Yönelik Hizmetler ve Tarım Komisyonu üyeliklerine; Musa Küçük, Hasan Ergin, Mustafa Ezer,  Necmi Kurt ve Nazmi Çakıroğlu;  Gençlik Spor ve Turizm Komisyonu Üyeliklerine Mustafa Özlü, Hüseyin Yılgın, Şükrü Sert, Hasan Aktürk ve Ömer Yaman getirildi.