Yarın yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanlığı Kongresi öncesi genel merkezden sürpriz bir isim Düzce’ye geliyor. MHP Lideri Bahçeli’den sonra partinin en ağır topu olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz bugün ve yarın temaslarda bulunmak ve il kongresini takip etmek üzere Düzce’de olacak.

Akşam saatlerinde Düzce’ye varması beklenen Durmaz, partisinin Düzce’deki belediye başkanlarıyla yemekli bir toplantı düzenleyecek. Durmaz, yarın sabah düzenlenecek kahvaltılı basın toplantısında gündemdeki konularla ilgili Düzce basınının sorularını yanıtlayacak.

Sadir Durmaz ve ekibi daha sonra MHP Düzce İl Kongresi’nin yapılacağı Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’ne geçerek kongre sürecini yakından takip edecek.

CABOĞLU: CUMHUR İTİFAKI BELEDİYELERİNİN KAYNAŞMASI ADINA ÖNEMLİ BİR ZİYARET

Önemli ziyaretle ilgili Öncü Haber'e açıklamalarda bulunan MHP Düzce İl başkanı İlhami Caboğlu, Durmaz’ın Düzce temaslarının Cumhur İttifakı’nın belediyelerinin kaynaştırılması anlamındaki önemine dikkat çekti.  Caboğlu, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız il kongremizin ardından Düzce Belediye Başkanı Sayın Özlü ve Düzce milletvekillerimizin katılımıyla düzenlenen bir yemekli toplantıda buluşacak. Düzce’de Cumhur İttifakı’mız dışında bir belediye yok. Dolayısıyla Düzce’mizde belediye başkanlarımızın kaynaştırılması açısından Sayın Başkanımız şeref verdiler” ifadelerini kullandı.

HABER: Mehmet GÜNESEN