Düzce’de her ay yapılan düzenli olarak yapılan Siyasi Parti İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Düzce’de faaliyet gösteren siyasi partilerin il başkanları ve yetkilileri katıldı.  Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Necdet Çiçek’in konuk olduğu toplantıda Düzce’nin tarım sorunları konuşuldu. İl Müdürü Çiçek, il başkanlarına yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek sunum yaptı.
 


“Bugün Düzce’de tarım ile ilgili sorunları konuşacağız”
Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan Elazığ depreminde yaşanan acıları Düzcelilerin iyi bildiğini belirterek şunları söyledi: “99 yılında Düzce’yi il yapma komisyonu kurduk. Arkadaşlarımız ile birlikte rahmetli Süleyman Demirel’den randevu alarak Ankara’ya gittik. Rahmetli Demirel bize toplantıda “ ben kendimi Düzceli olarak görüyorum. Siz burada misafir değil benim hemşerimsiniz. Ben size şeref sözü veriyorum. Düzce’nin il yapılması konusunda tüm gücüm ile mücadele edeceğim” dedi. Biz görüşmeden çıktık Düzce’ye doğru yolda iken Düzce depremi meydana geldi.  Bunu anlatırken şunu vurgulamak istiyorum. Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremden sonra  bölgedeki kardeşlerimizin nasıl acılar çektiklerini en iyi biz anlarız. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Toplantımızın konuğu Tarım İl Müdürü. Bugün Düzce’de tarım ile ilgili sorunları konuşacağız. Birinci gündem maddemiz Amerikan beyaz kelebeği. Bunun ile ilgili nasıl çalışmalar yapılmalı bunları değerlendireceğiz.”
 


“Bu toplantıları önemsiyoruz”
Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Necdet Çiçek toplantının verimli geçmesini umduğunu belirterek şunları dile getirdi:Sayın başkanın davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün inşallah Düzce’de yaptığımız çalışmalar hakkında başkanlarımıza bilgiler vereceğiz. Dolayısıyla biz bu toplantıları önemsiyoruz.  İlimizde tarım aşamasında hangi noktadayız hedeflerimiz ne ortak bir noktada buluşarak bir sunum yapacağız. Tarım alanındaki sorunları ilimizden atmak konusunda siyasi partiler ile iş birliği yapmak bizim adımıza sevindirici. Dolayısıyla bize bu şansı verdikleri için başkanlarımıza teşekkür eder toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim.”