CHP Genel Merkezinde bugün 30 Mart yerel seçimlerinin değerlendirmesi vardı. Düzce’den yeni il başkanı Müjgan Çakman katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk kez il başkanlarıyla bir araya geldiğini belirterek, toplantıdan güzel sonuçlar almayı umduklarını söyledi. Yerel seçim sürecinde oylarında artış olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bekledikleri oranın gerçekleşmediğini kaydetti. Yerel seçim sonuçlarının memnun edici olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ben memnun değilsem, inanıyorum ki sizler de memnun değilsiniz. O zaman oturacağız beklediğimizle, karşılaştığımız tabloyu masaya yatıracağız. Neyi hedefliyorduk, ne kadarı gerçekleşti. Bunu samimi olarak masaya yatıracağız" ifadelerini kullandı.
Daha önce Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, Mayıs ayının ilk haftasında bütün illerin kadın kolları, MKYK üyeleri ve kadın belediye başkanlarıyla bir toplantı yapacak.
CHP’nin en düşük oy aldığı illerden biri olan Düzce’de, toplantılardan alınan kararların teşkilatta nasıl bir değişim yaratacağı ilerleyen günlerde kendini gösterecek…