İYİ Parti'de ilçe kongreleri sürüyor. Akçakoca ile başlayıp Gölyaka ile devam eden genel kurullar, Cumayeri ve Gümüşova’da da tamamlandı.
 
İYİ Parti Cumayeri İlçe Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu, dün parti binasında, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Genel kurul, yoklama ve açılışın ardından divan seçimi ile devam etti. Gündem maddelerinin okunması ve ibrasının ardından konuşan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, "Kısa sürede Düzce'de teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık ve ardından kongre kararı aldık. Pazar günü Akçakoca ilçemizde ilk kongremizi gerçekleştirmiştik. Sırayla tüm ilçelerimizi tamamlıyoruz. Cuma günü de merkez ilçe kongremizi yapacağız. Kongrelerimizin ardından hemen sahaya inerek halkımız ile kucaklaşacağız. Bütün ilçelerde özenle seçtiğimiz başkanlarımız ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz ile partimizin teşkilatlarını donattık. Cumayeri'nde de atama ile Ahmet İpek kurucu başkan olarak getirilmişti. Cumayeri'ne yıllarca belediyenin çeşitli birimlerinde hizmet etmiş ve aynı zamanda siyasette de tecrübeli olan Ahmet İpek ile yola devam etmekten mutluyuz." dedi.

“Parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız”
Yeniden başkan seçilen İpek ise; "Tüm Cumayeri halkını kucaklayacak bir yönetim listesi oluşturduk. Kimseyi ayrıştırmadan, parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. Partimizin politikalarını anlatarak Cumayeri'ni ve Düzce'mizi nasıl daha iyi noktalara taşıyabiliriz bunları Cumayeri halkı ile birlikte istişare edeceğiz. Cumayeri'nde her şey iyi olacak." şeklinde konuştu.

Gümüşova’da da ilçe kongresini tamamlayan İYİ parti mevcut Başkan Ramazan Özdemir’le “Yola devam” dedi.

Haber: C. ÜSTÜNER