Yerel seçimler ve yaptıkları çalışmalar hakkında yazılı basın açıklaması yapan Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, Ak Parti kurulduğundan bu yana ilçe teşkilatı olarak sürekli halkın içinde olduklarını ve sıkıntıları yerinde takip ettiklerini söyledi.

Kaynaşlı'da % 72 oy oranına sahip olmalarını da halkla iç içe olmalarına bağlayan Şahin, “Bizim dönemimizde köylerde 150 kilometre asfalt çalışması yapıldı.12 tane köyümüzün su problemi çözüldü. Köylerimize hayvancılık ve tarım konusunda destek verildi. 6 adet okul inşa ettirdik. Zaman zaman sel felaketlerine maruz kaldığımız derelerimizin yüzde 90'ı ıslah edildi. Sağlık Merkezinde 3 olan doktor sayısı 9 a çıkarıldı. Köylerimize spor tesisleri ve çocuk parkları yapıldı. Kaynaşlı, Meslek Yüksek Okuluna kavuştu. Tarımda geçimini yalnızca fındıkla karşılayan üreticilerimize alternatif ürünler bulundu. “ şeklinde konuştu.

Şahin, 2009 yılında Belediye seçimlerinden sonra Kaynaşlı'nın modern bir şehir haline geleceğini belirterek ilçenin bir kültür ve spor şehri olacağını da ifade etti.

Birol Şahin, yapacakları en önemli hizmetlerden birinin Kaynaşlı – Abant gişeleri arasındaki yolun asfaltlanarak, Kaynaşlı'nın yoldan geçen araçlara şirin görünmesini ve yolcuların buraya alışveriş yapmak için uğramalarını sağlamak olduğunu da ifade ederek Bolu dağı tüneli çıkışında yapılacak olan tesis sayesinde en az 1500 kişinin iş sahibi olacağını, hem siyasi hem hizmet anlamında çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.