Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz, gündemin ve partisinin sıcak maddelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Köydes Ödeneği konusunda görüşlerini açıklayan MHP il Başkanı Kenan Ilgaz, Ak Parti ‘nin her konuda çuvalladığı gibi Köydes konusunda da çuvalladığını, 3,9 Milyon YTL’nin Düzce’nin ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak olduğunu söyledi. Ak Parti’nin Karadeniz bölgesinde en fazla aldığı illerden birinin Düzce olduğunu ifade eden Ilgaz, değerlendirmeyi vatandaşın taktirine bıraktığını dile getirdi. 

 

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik in ziyaretini de değerlendiren Ilgaz,  Düzce’nin eğitimdeki durumunun Ak Parti’yi yönetenlerin de dikkatini çektiğini belirterek, Bakanın geniş bir kadro ile Düzce’ye geldiğini ve sorunları ele aldığını söyledi. Verilen sözlerin çok güzel olduğunu belirten Ilgaz, Milletvekili Metin Kaşıkoğlu’nun genel seçimlerden önce Yenikent Bağlantı Yolu’nun bir ay sonra bitirileceğini söylediğini, bakanın sözlerinin de buna benzememesini umduğunu ifade etti.

Kenan Ilgaz, partisinin ilçe yapılanmalarını tamamlamak üzere olduklarını, üç ilçede yapılanmanın tamamlandığını, geri kalan beş ilçe için tekliflerini Genel Merkeze ilettiklerini, bu hafta sonunda düzenleyecekleri bir basın toplantısı ile yeni yönetimleri tanıtacaklarını ifade etti. Ilgaz Partisinin Ülkü Ocaklarının bazılarını kapatması ile ilgili olarak da daha etkin bir yönetimin sağlanması için bu kararın alındığını, Bundan sonra sadece il ve ilçe merkezlerinde ocak kurulacağını, Düzce’de bu anlamda bir sorun olmadığını, Ülkü ocağı bulunmayan ilçelerde şube kurulması için çalışma yürüteceklerini açıkladı.